LBB Makelaars
VERKOCHT

Ringbaan-Oost 240
5018 HC Tilburg

€ 375.000,- k.k.
Omschrijving

Ringbaan-Oost 240-22, Tilburg

Royaal appartement met gunstige ligging, eigen ruime berging èn parkeerplaats. Op loopafstand van het centrum en de bruisende Piushaven! Ideaal appartement, óók voor ouderen en mindervaliden. Het appartement wordt te koop aangeboden, maar er is tevens de mogelijkheid tot huur.

Dit comfortabele 3-kamerappartement is ruim van opzet, beschikt over een gunstige ligging op de eerste verdieping en is voorzien van een eigen berging en parkeerplaats in de parkeerkelder van dit goed onderhouden complex 'Willem II Staete". Het complex is gelegen in de...

Lees meer
Kenmerken
Vraagprijs
€ 375.000,- k.k.
Soort object
Appartement
Bouwjaar
2001
Bouwvorm
Bestaande bouw
Woonoppervlakte
110 m2
Inhoud
330 m3
Aantal kamers
3
Meer Kenmerken

Ringbaan-Oost 240-22, Tilburg

Royaal appartement met gunstige ligging, eigen ruime berging èn parkeerplaats. Op loopafstand van het centrum en de bruisende Piushaven! Ideaal appartement, óók voor ouderen en mindervaliden. Het appartement wordt te koop aangeboden, maar er is tevens de mogelijkheid tot huur.

Dit comfortabele 3-kamerappartement is ruim van opzet, beschikt over een gunstige ligging op de eerste verdieping en is voorzien van een eigen berging en parkeerplaats in de parkeerkelder van dit goed onderhouden complex 'Willem II Staete". Het complex is gelegen in de Sacramentsparochie, direct aan de Ringbaan-Oost.

Wonen in Willem II Staete, betekent wonen nabij de binnenstad van Tilburg, op loopafstand van de bruisende Piushaven en op korte afstand van natuurgebied Moerenburg. In de directe omgeving is winkelgebied AaBee-fabriek aanwezig voor uw dagelijkse boodschappen en zijn uitvalswegen richting onder meer Breda, Eindhoven en ’s-Hertogenbosch binnen enkele minuten bereikbaar.

INDELING
Het appartement heeft een grootte van ca. 105 m² en heeft een prettige indeling. Met uitzondering van de keuken zijn alle ruimten bereikbaar vanuit de gang, welke is voorzien van een garderoberuimte.

De woonkamer van ca. 50m² groot is gelegen aan de westkant en biedt uitzicht op de levendige Ringbaan-Oost. De grote raampartijen zijn voorzien van een draai-/kiepsysteem, veiligheidssloten en elektrische bedienbare zonwering. De semi-open keuken is voorzien van een in 2016 vernieuwd interieur welke in een L-vorm staat opgesteld. De keuken beschikt over ruim voldoende bergruimte en is voorzien van onder meer een koelkast met vriesvak, vaatwasser, combi-oven en een inductie kookplaat waarboven een recirculatie-kap.

De twee slaapkamers zijn respectievelijk circa 14m² en circa 11m² groot en zijn gelegen aan de galerijzijde van het appartement. De slaapkamer zijn beiden voorzien van een praktische schuifdeurkast en een laminaatvloer.

Centraal in het appartement is de geheel betegelde badkamer gesitueerd. Deze is ingericht met een dubbele wastafel, ligbad en een massagedouche in cabine. In dezelfde stijl is de toiletruimte afgewerkt; volledig betegeld in lichte kleurstellingen en voorzien van een wandcloset en fonteintje.

Verder is er een ruime inpandige berging aanwezig met aansluitingen voor de wasapparatuur, opstelling van de CV-ruimte en de groepenkast.

De woonkamer, semi-open keuken en hal van het appartement zijn voorzien van een laminaatvloer in een lichte eikenkleur.

Tevens behoren bij het appartement een royale berging en parkeerplaats in de afgesloten parkeerkelder, welke zowel via het trapportaal als de lift toegankelijk is.

WILLEM II STAETE
Dit appartementencomplex is opgeleverd in 2001 en vormt een markant onderdeel van de veelzijdige bebouwing die u aan de Ringbaan-Oost treft. Het complex is voorzien van een tweetal entrees. De hoofdentree brengt u in een ruime gezamenlijke ontmoetingsruimte waaraan grenzend de galerij richting de appartementen op de eerste verdieping. Het complex is geheel toegankelijk gemaakt voor mindervaliden en ouderen; zo is er onder meer een lift bij de trapopgang aan de buitenzijde, deuren in de algemene ruimten zijn automatisch te openen en alle appartementen beschikken over een videofoon-installatie, waarmee u uw bezoek eenvoudig kunt binnenlaten. Bezoek kan gratis parkeren op de bezoekersplaatsen, welke gelegen zijn aan de voorzijde van het complex.

ALGEMEEN:
- Woonoppervlak circa 110m²
- Externe bergruimte circa 8m²
- Inhoud appartement circa 330m³
- Bouwjaar complex 2001
- Eigen parkeerplaats en berging in afgesloten parkeerkelder aanwezig
- Ligging appartement op eerste verdieping
- Voorzien van dubbele beglazing
- Energielabel B, geldig tot 15-04-2025
- Bijdrage VvE: € 176,40 per maand (in geval van koop)
- Huurprijs: €1.400,00 per maand inclusief servicekosten.

BIJZONDERHEDEN:
- Comfortabel appartement met prettige indeling
- Royale woonkamer
- Twee ruime slaapkamers
- Complete keuken
- Uitstekende ligging in complex
- Ultiem woongenot in goed onderhouden appartementencomplex
- Energiezuinig (energielabel B)
- Eigen parkeerplaats en berging in afgesloten parkeerkelder
- Complex voorzien van (rolstoel)lift en trappenhuis
- Gunstig gesitueerd ten opzichte van stadscentrum, Piushaven, natuurgebied Moerenburg en uitvalswegen.

Overdracht

Status
Verkocht
Vraagprijs
€ 375.000,- k.k.
Aanvaarding
In overleg

Bouwvorm

Soort object
Appartement
Soort appartement
Galerijflat
Jaar
2001
Bouwvorm
Bestaande bouw

Indeling

Woonoppervlakte
110 m2
Perceel oppervlakte
m2
Inhoud
330 m3
Aantal kamers
3
Aantal woonlagen
1

Buitenruimte

Tuin
Geen tuin

Bergruimte

Soort
Inpandig

Parkeergelegenheid

Garage
Parkeerkelder

Overige

Permanente bewoning
Ja
Onderhoud Binnen
Goed
Onderhoud Buiten
Goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.

 
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Privacy
 
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Privacy
 
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen