LBB Makelaars

Al meer dan 25 jaar is LBB Woningmakelaars een begrip in de Tilburgse woningmarkt.

Destijds opgericht door Ben Laureijssen, Bud Brocken en René van den Berg, hield het kantoor zich bezig met zowel nieuwbouw, bedrijfs onroerend goed en de particuliere woningmarkt (bestaande woningen).

Dit gebeurde vanuit hun toenmalige vestging aan Het Kromhout park. Na de verhuizing naar Westpoint 190 is het huidige adres nu Scherpenheuvelstraat 27 en houdt het kantoor zich onder leiding van Bud Brocken enkel nog bezig met de particuliere woningmarkt.

Verkoop, aankoop en taxaties van bestaande woningen zijn onze speerpunten waarbij wij u met onze deskundigheid en kennis van de lokale markt uitstekend van dienst kunnen zijn.

Bud Brocken

Bud Brocken is in de laatste jaren van zijn carrière als professioneel voetballer, waarvan 10 seizoenen Willem II, makelaardij gaan studeren.

Na het afronden van zijn studie en zijn voetbalcarrière is hij direct als makelaar/taxateur aan de slag gegaan bij Meeùs in Tilburg en daarna in Oosterhout.
Na vijf jaar in loondienst gewerkt te hebben is hij in 1997 als zelfstandig ondernemer verder gegaan bij Laureijssen, Brocken Van den Berg.
Intussen geniet de heer Laureijssen van zijn pensioen en heeft de heer Van den Berg zich toegelegd op de ontwikkeling van nieuwbouwprojecten.

De particuliere woningtak bloeit als nooit tevoren. Deskundigheid en betrokkenheid zijn daarbij onze speerpunten en dat geldt niet enkel van 09.00 tot 17.00 uur.

Kom in Contact met Bud Brocken

Angelique De Kort – Verduijn

Onze front-officemanager is Angelique de Kort-Verduijn.

Ook zij heeft haar sporen in de makelaardij al ruimschoots verdiend bij diverse makelaarskantoren in de regio. Sinds 2003 is Angelique in dienst bij LBB Woningmakelaars.

Accuratesse, betrokkenheid en een persoonlijke benadering zijn een paar van Angelique’s specifieke kwaliteiten. Daarnaast is het in deze zakelijke wereld een verademing om een vriendelijke stem te horen die de telefoon opneemt.

Kom in Contact met Angelique