LBB Makelaars

Huis verkopen

Wilt u graag ergens anders wonen, en daarom uw huis verkopen? Daar kunt u wel wat hulp bij gebruiken. Zelf uw huis verkopen is namelijk erg tijdrovend en lastig, daarom is het slim om een makelaar in te schakelen. Wilt u uw huis in Tilburg verkopen, dan schakelt u natuurlijk LBB Woningmakelaars in. Wij zorgen er graag voor dat u uw huis zo snel mogelijk kunt verkopen en dat u daar niet van wakker hoeft te liggen. U bent natuurlijk zelf ook bezig met de zoektocht naar een nieuwe woning of heeft al een huis gekocht. Daar wilt u natuurlijk zo veel mogelijk mee bezig zijn, niet met het verkopen van uw huis. LBB Woningmakelaars ontzorgt u volledig als u uw huis wil verkopen!

Een huis verkopen via een makelaar

Waarom zou u uw huis verkopen via een makelaar? Dat is een goede vraag, waar we ook een goed antwoord op hebben. Een makelaar kan alles voor u uit handen nemen. De makelaars van LBB Woningmakelaars kennen Tilburg en de omgeving goed en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de regio. We kunnen uw woning taxeren en adviseren u vervolgens over de vraagprijs. Zo kunt u een vraagprijs opstellen die scherp genoeg is om kijkers te trekken, maar waaraan u ook nog wat overhoudt. Tijdens een bezichtiging leiden wij dan ook de kijkers rond, onderhandelen we namens u en stellen we het koopcontract op na een succesvolle onderhandeling. Daarnaast zorgen we natuurlijk ook voor de promotie van uw woning zodat bij de juiste doelgroep bekend is dat uw woning te koop staat. We bieden daarnaast altijd maatwerk. We horen daarom graag op welke manier u uw huis in Tilburg wil verkopen en hoe we u daarbij van dienst kunnen zijn!

Een huis verkopen in Tilburg en omstreken

LBB Woningmakelaars is gespecialiseerd in het verkopen van huis in de regio Tilburg en omstreken. Of uw huis nu in Tilburg, OisterwijkGoirle of een andere plaats in de omgeving staat; wij kennen de regio en weten daarom precies hoe we de verkoop van uw huis aan moeten pakken. Wij zijn daarnaast lid van de NVM waardoor u altijd verzekerd bent van kwaliteit. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van het verkopen van uw huis in de omgeving van Tilburg? Dan helpen we u graag verder en zorgen we er samen voor dat uw woning zo snel mogelijk verkocht wordt.