LBB Makelaars
VERKOCHT

Kamerlingh Onnesplein 25
5021 NN Tilburg

€ 285.000,- k.k.
Omschrijving

Kamerlingh Onnesplein 25, Tilburg

Ben jij een starter, ga je samenwonen of zoek jij samen met jouw gezin een comfortabel plekje in een rustige kindvriendelijke woonomgeving en toch op korte afstand van winkels, stadscentrum, sportvoorzieningen en uitvalswegen? Dat treft!

Deze sfeervolle, uitgebouwde tussenwoning is keurig onderhouden, instap klaar en beschikt over een prettige leefruimte, ruime keuken, 3 riante slaapkamers, een praktische badkamer en een bergzolder met mogelijkheden voor een extra (slaap)kamer. Buiten tref je naast een fijn balkon een heerlijke tuin aan. Deze is zon- en...

Lees meer
Kenmerken
Vraagprijs
€ 285.000,- k.k.
Soort object
Woonhuis
Type woning
Tussenwoning
Bouwjaar
1962
Bouwvorm
Bestaande bouw
Woonoppervlakte
87 m2
Perceel oppervlakte
153 m2
Inhoud
360 m3
Aantal kamers
5
Meer Kenmerken

Kamerlingh Onnesplein 25, Tilburg

Ben jij een starter, ga je samenwonen of zoek jij samen met jouw gezin een comfortabel plekje in een rustige kindvriendelijke woonomgeving en toch op korte afstand van winkels, stadscentrum, sportvoorzieningen en uitvalswegen? Dat treft!

Deze sfeervolle, uitgebouwde tussenwoning is keurig onderhouden, instap klaar en beschikt over een prettige leefruimte, ruime keuken, 3 riante slaapkamers, een praktische badkamer en een bergzolder met mogelijkheden voor een extra (slaap)kamer. Buiten tref je naast een fijn balkon een heerlijke tuin aan. Deze is zon- en privacyrijk en voorzien van een grote berging met achterom, welke ideaal is voor het uitvoeren van een hobby of werken aan huis.

De woonomgeving is eveneens ideaal te noemen. Aan de voorzijde vrij zicht over gemeentelijk groen met diverse speeltoestellen, voldoende vrije parkeerruimte en op loopafstand van Aldi en Jumbo. Met de fiets zijn het gezellige stadscentrum, het station, de Aabe-fabriek, de bruisende Piushaven en het Leypark goed bereikbaar. En ook de uitvalswegen zijn vanaf deze locatie snel en eenvoudig te bereiken.

Heb je interesse en kom je graag sfeer proeven en bekijken wat voor jou de mogelijkheden zijn? Dat kan! Je bent van harte welkom om hiervoor een afspraak te maken. Alvast benieuwd naar de indeling van de woning, lees dan gerust even verder….

Indeling - Begane grond:
Via de entree / hal met geheel betegelde toiletruimte (v.v. wandcloset en klein raam), trapopgang en praktische trap-/provisiekast met groepenkast heb je toegang tot zowel de keuken als de sfeervolle en zeer lichte woonkamer. De kamer beschikt over twee grote raampartijen welke zorgen voor een prettig lichtinval ter plaatse. Verder is de ruimte voorzien van een gezellige elektrische haard, een fraaie laminaatvloer, een spachteputz wandafwerking en een stucwerk plafond waarin spots. De keuken is tevens via de woonkamer toegankelijk, is ruim van opzet en beschikt over een lichtkleurig interieur met een diversiteit aan kast- en ladenruimte en als (inbouw)apparatuur een oven, een 5-pits gaskookplaat waarboven een rvs afzuigkap, een koelkast, vriezer en vaatwasser. Tevens zijn in deze ruimte de aansluitingen voor de wasapparatuur gesitueerd en is de zonrijke achtertuin via een buitendeur toegankelijk.

Eerste verdieping:
Vanaf de overloop zijn de drie slaapkamers en de badkamer bereikbaar. De slaapkamers zijn allen zeer ruim van opzet en zijn afgewerkt met een laminaatvloer, stucwerk wanden en platen plafond. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik en een aansluiting voor een wastafel. De overige twee slaapkamers zijn aan de achterzijde gesitueerd. Eén hiervan is voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik. De andere beschikt over een inbouwkast en een deur naar het balkon, welke is voorzien van een rolluik (handbediend). De geheel betegelde en in 2017 gemoderniseerde badkamer is compact en praktisch ingericht. De ruimte beschikt over een inloopdouche, wastafelmeubel, designradiator en een klein raam welke zorgt voor een natuurlijk lichtinval en ventilatie.

Tweede verdieping:
Middels een vlizotrap heb je toegang tot de ruime bergzolder. Hier heb je, na het plaatsen van een of twee dakkapellen en een vaste trap, mogelijkheden voor het realiseren van een voorzolder en extra slaapkamer. In het voorste deel van de zolderruimte is de CV-combiketel gesitueerd. In het achterste deel is een klein dakraam aanwezig.

Buiten:
De woning beschikt over zowel een voor- als achtertuin. Beiden onderhoudsvriendelijk aangelegd. De voortuin is recent voorzien van een muurtje waardoor de tuin op een fraaie en eveneens onderhoudsvriendelijke wijze gescheiden wordt van het trottoir. De grotendeels betegelde tuin is verder ingericht met enkele sfeervolle plantenbakken. De geheel omsloten op het westen georiënteerde achtertuin is keurig afgewerkt met een betegeld terras, kunstgras gazon en een plantenbak met een diversiteit aan beplanting. Vanuit de tuin is de royale berging met achterom bereikbaar. Intern is de berging in twee gedeeltes opgesplitst; te weten een bergruimte en een hobby-/werkruimte voorzien van een keukeninterieur in rechte opstelling en een raampartij met zicht op de tuin.

Algemeen:
- Bouwjaar circa 1962
- Perceeloppervlak 153m²
- Woonoppervlak ca. 87 m²
- Gebouwgebonden buitenruimte ca. 7m²
- Externe bergruimte ca. 12m²
- Energielabel D, geldig tot 10-01-2025;
- Meterkast met 8 groepen, 2 aardlek en slimme meters;
- Glasvezelkabel aanwezig;
- Verwarming middels CV-combiketel, merk Nefit HR Ecomline, bouwjaar ca. 2006;
- Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen waarin dubbele beglazing;
- Keuken en toiletruimte dateren van 2006;
- Badkamer is gemoderniseerd in 2017;
- Stenen berging in spouw opgetrokken met kunststof kozijnen waarin dubbele beglazing, geïsoleerd dak, elektra en achterom.

Kenmerken:
- Comfortabele (gezins)woning;
- Sfeervolle, uitgebouwde woonkamer met erker aan voorzijde;
- Dichte, eveneens uitgebouwde, keuken met keurig interieur voorzien van alle benodigde apparatuur;
- 3 royale slaapkamers;
- Moderne, compacte badkamer;
- Zolder met mogelijkheden voor extra (slaap)kamer;
- Zon- en privacyrijke achtertuin (geen directe achterburen) op het westen gesitueerd;
- Aan voorzijde vrij uitzicht over groen- en speelvoorzieningen;
- Voldoende parkeergelegenheid in de straat;
- Courante ligging; op loopafstand van supermarkt en gunstig gesitueerd ten opzichte van onder meer stadscentrum, Leypark, Aabe-fabriek, Piushaven en uitvalswegen.

Overdracht

Status
Verkocht
Vraagprijs
€ 285.000,- k.k.
Aanvaarding
In overleg

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Jaar
1962
Bouwvorm
Bestaande bouw

Indeling

Woonoppervlakte
87 m2
Perceel oppervlakte
153 m2
Inhoud
360 m3
Aantal kamers
5
Aantal woonlagen
3

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin
Hoofdtuin
Achtertuin
Afmetingen
50 m3 (10 m bij 5 m)
Positie
Noordwest
Achterom
Ja
Kwaliteit
Verzorgd

Bergruimte

Soort
Vrijstaand steen

Parkeergelegenheid

Garage
Geen garage
Faciliteiten
Openbaar parkeren

Overige

Permanente bewoning
Ja
Onderhoud Binnen
Goed
Onderhoud Buiten
Goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.

 
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Privacy
 
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Privacy
 
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen